Eventbrite

Helpcentrum

Je wachtwoord resetten

Als je je Eventbrite-wachtwoord wilt resetten, voer je je e-mailadres in op de inlogpagina van Eventbrite en selecteer je Doorgaan. Selecteer daarna Wachtwoord vergeten en vraag een link voor het resetten van je wachtwoord aan.

In dit artikel

• 1. Aanvraag voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
  • 2. Optie: inloggen zonder wachtwoord.

1. Aanvraag voor het instellen van een nieuw wachtwoord.

Als je je Eventbrite-wachtwoord niet weet of nog geen wachtwoord hebt ingesteld:

1. Voer je e-mailadres in op de inlogpagina van Eventbrite en selecteer Doorgaan.

2. Selecteer Wachtwoord vergeten

3. Selecteer Wachtwoord resetten.

4. Controleer of je een e-mail hebt ontvangen met een link voor het resetten van je wachtwoord. E-mails voor het resetten van een wachtwoord komen van noreply@order.eventbrite.com en in de onderwerpregel staat 'Je Eventbrite-wachtwoord resetten'. De link is twee uur geldig.

5. Open de e-mail en selecteer Een nieuw wachtwoord instellen.

6. Voer het wachtwoord in dat je hebt gekozen en selecteer Wachtwoord bijwerken.

Wachtwoorden moeten uit minimaal 8 tekens bestaan en zijn hoofdlettergevoelig. Sterke wachtwoorden bevatten kleine en hoofdletters en ten minste één cijfer.

2. Optie: inloggen zonder wachtwoord.

Als je voor je Eventbrite-account hetzelfde e-mailadres gebruikt als voor je Gmail-, Facebook- of Apple-account, kun je ook met een van deze adressen inloggen.

1. Selecteer het pictogram van Gmail, Facebook of Apple.

2. Voer je inloggegevens in.

3. Voltooi de aanmelding.

Heb je nog vragen?